Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Da-ne un like pe facebook
Vă aşteptăm la ADIDAS în incinta Tomis Mall la etajul 1

Clienţii Cityplex beneficiază de parcare gratuită în Tomis Mall

Vă aşteptăm la Jatomi Fitness în incinta Tomis Mall etajul 6

Facebook Feed

5 hours ago

Tomis Mall

Tomis Mall susține evenimentul organizat de ,,Ziua Tricolorului” ce va avea loc în data de 26 iunie 2018, începând cu ora 19:00, în Piața Ovidiu! 🇹🇩😍

#concert #orchestră #ZiuaTricolorului

View on Facebook

3 days ago

Tomis Mall

Vă invităm cu mic cu mare, sâmbătă 23.06.2018 la ora 18:00 la Dance Flash Mob! Evenimentul se va desfășura la intrarea Tomis Mall. Ne distrăm împreună în aer liber și dansăm pe ritmuri Latino. V-am pregătit dansuri de grup, salsa, bachata și kizomba! 😍💃

#TomisMall

View on Facebook

4 days ago

Tomis Mall

La PEPCO Romania găsești jucării perfecte de luat cu tine în vacanță. 😍 Vino în magazin și descoperă-le pe toate! 🎁🛍

#TomisMall

View on Facebook

cinema_colaj

 

Cinema Cityplex Tomis Mall te invită la film

Tomis Mall îţi oferă o experienţă cinematografică de neegalat cu cele mai noi tendinţe în confort, calitate, servicii şi stil. Bucuraţi-vă de imaginile extraordinare din cele mai confortabile scaune create special pentru dumneavoastră

Cel mai bun mod de a te distra îl gasesti la Cityplex un cinematograf în sistem multiplex, cu 4 săli, situat în complexul comercial Tomis Mall, în plin centrul Constanţei.

Cityplex îşi propune să ofere spectatorilor şansa de a vedea cele mai noi şi mai importante premiere cinematografice, să satisfaca cele mai diverse gusturi.

Sunetul Dolby Digital şi imaginea de o înaltă claritate vin în întâmpinarea dorinţelor celor mai exigenţi spectatori, care vor avea parte de cele mai confortabile condiţii de vizionare într-un decor modern şi elegant.

Nu lipseşte nici oferta de popcorn, băuturi răcoritoare şi dulciuri! Cinematograful vă oferă şansa de a cumpăra aceste produse de la barul special amenajat în hol, unde puteţi beneficia de diverse oferte.

Ofertele speciale cuprind reduceri de preţ la biletele pentru elevi şi studenţi, zile cu reduceri pentru doamne si domnişoare, programul Orange Wednesday, promoţii la produse oferite de mărci cunoscute.

Mai mult, suntem convinşi că programele speciale pentru copii, pe care le vom desfăşura în lunile ce vor urma, vor produce o mare bucurie, deopotrivă copiilor şi părinţilor.

Cinematograful Cityplex Constanța are o sală dedicată pentru proiecţii de filme de artă, fiind în rețeaua cinematografelor de artă “Europa Cinemas” din anul 2011. Sala de Artă găzduieşte Festivaluri de Film, spectacole de gală în prezența actorilor, producătorilor, regizorilor și proiecții speciale pentru școli și universități. Scopul nostru este de a încuraja atât tinerii, cât și publicul de toate vârstele să vizioneze producții naționale și europene.

Ne puteţi contacta zilnic între orele 12:00-22:00 la telefon: 0729.018.080, rezervări: 0241.483.283, e-mail: om@cityplex.ro şi pe www.cityplex-tomis.ro

Filme

Love, Simon Sicario: Day of the Soldado Ocean's 8 Loving Pablo Charming
Traducere »
Sus