Abonati-va la newsletter pentru a primi noutati direct pe email

Aboneaza-te la newsletter

Da-ne un like pe facebook

Clientii Cityplex beneficiaza de parcare gratuita in Tomis Mall

Va asteptam la Pure Fitness in incinta Tomis Mall etajul 6

cinema_colaj

Tomis Mall te invita la film

Tomis Mall iti ofera o experienta cinematografica de neegalat cu cele mai noi tendinte in confort, calitate, servicii si stil. Bucurati-va de imaginile extraordinare din cele mai confortabile scaune create special pentru dumneavoastra

Cel mai bun mod de a te distra il gasesti la Cityplex un cinematograf în sistem multiplex, cu 4 săli, situat în complexul Tomis Mall, în plin centrul Constanţei.

Cityplex isi propune să ofere spectatorilor şansa de a vedea cele mai noi şi mai importante premiere cinematografice, să satisfaca cele mai diverse gusturi.

Sunetul Dolby Digital şi imaginea de o înaltă claritate vin în întampinarea dorinţelor celor mai exigenţi spectatori, care vor avea parte de cele mai confortabile condiţii de vizionare într-un decor modern şi elegant.

Nu lipseşte nici oferta de popcorn, băuturi răcoritoare şi dulciuri! Cinematograful vă ofera şansa de a cumpăra aceste produse de la barul special amenajat în hol, unde puteţi beneficia de diverse oferte.

Ofertele speciale cuprind reduceri de preţ la biletele pentru elevi şi studenţi, zile cu reduceri pentru doamne si domnişoare, programul Orange Wednesday, promoţii la produse oferite de mărci cunoscute.

Mai mult, suntem convinşi că programele speciale pentru copii, pe care le vom desfăşura în lunile ce vor urma, vor produce o mare bucurie, deopotrivă copiilor şi părinţilor.

Gazduit si realizat de YAL Design - Administrat de Luca Services