Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Da-ne un like pe facebook
Vă aşteptăm la H&M în incinta Tomis Mall la parter şi etajul 1

Clientii Cityplex beneficiaza de parcare gratuita in Tomis Mall

Vă aşteptăm la Jatomi Fitness în incinta Tomis Mall etajul 6

Steilmann ne-a pregătit o super promoție de până la 60%.

Noi spunem ca 13 inseamna Happy Day! Vino in magazinul Lo Spaccio de la etajul 2 si ai -30% la orice produs, doar pe 13 iulie!

Profita acum sa-ti alegi tinuta favorita, cu 30% mai convenabil! Stocurile sunt limitate!

 

Promotia nu se aplica la categoria OUTLET si nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Posturi vacante pentru pozitiile:

– electricieni cu experienta in activitate;

– zidari, zugravi, vopsitori, rigipsari;

– muncitori necalificati.

Pentru mai multe relatii si depunerea CV-urilor, la sediul societatii Tomis S.A. din Constanta, cladirea Tomis Mall, intrarea din Str. Lahovari Ion, etajul 2 sau la telefon: 0241.483.200, fax: 0241.611.263 sau e-mail: secretariat@tomis.ro

Art Gallery Constanta va invita Sambata, 1 Iulie 2017, ora 18:00 la vernisajul „Master – Educatia vizuala prin studiul peisajului si figurii” sustinut de Facultatea de Arte a Universitatii Ovidius Constanta.

Noul Magazin BRAICONF se deschide din 1 Iulie, la parterul Tomis Mall

“Despre trup si suflet” / „On Body and Soul” la Cityplex Tomis Mall

Cityplex Tomis Mall are bucuria de a va anunta ca filmul “Despre trup si suflet” / „On Body and Soul”, marele castigator al Festivalului International de Film de la Berlin din acest an, va fi distribuit in cinematografele din Romania incepand cu data de 30 iunie. Romania este prima tara, dupa Ungaria, unde filmul va fi lansat in cinematografe.

Trailer

În perioada 26 iunie – 2 iulie 2017, vara continuă cu temperaturi în urcare, iar la ECCO şi cu preţuri în scădere.  

Extra 20% reducere se aplică la produsele selectate, în condiţiile achiziţionării împreună cu un accesoriu (portmoneu, spumă, cremă, şiret etc).

Reducerea se aplică pe bon la casa de marcat.

Produsele selectate sunt semnalizate la raft cu bulină roşie.

Cardurile de fidelitate/voucherele NU se cumulează cu această ofertă!  

Oferta promoţională este valabilă în magazinul ECCO Outlet Tomis, în perioada 26 iunie – 2 iulie 2017, în limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 şi legea nr. 650/ 2002.

Ce purtăm la plajă peste costumul de baie?

Sugestii de ținute pentru plajă

 

 

Se întâmplă deseori ca lista pentru plajă să nu fie mereu completă. Costumul de baie, prosopul pentru plajă, uleiurile și cremele cu mirosul lor de vară, pălăria și geanta de plajă… Oare ce lipsește?

            Aparițiile de senzație la plajă sunt compuse din combinația perfectă dintre un costum de baie și o ținută de plajă în trend. Fie că vorbim despre o rochie de plajă, halat, top, kaftan sau pareo, acestea trebuie să fie concepute din materiale delicate, subțiri și răcoroase, care să-ți protejeze pielea de razele puternice ale soarelui și care să fie în același timp ușoare și foarte plăcute la atingere.

Iată mai jos câteva sugestii de ținute pentru plajă cu care vei face senzație vara aceasta.

Vino in magazinul @Lo Spaccio de la etajul 2 si alege doua produse pentru ca, la doua produse cumparate, al doilea vine cu -40% reducere.

Promotia este valabila intre 22-25 iunie si nu se aplica la produsele din categoria Outlet.

În perioada 19-25 iunie 2017, la ECCO avem următoarea ofertă: Reducere 30% la a 2-a pereche cumpărată. La promoție participă articolele de încălțăminte, genți,portmonee şi curele, care sunt semnalizate la raft cu bulină roşie.

Oferta promoțională este valabilă în magazinul ECCO Outlet Tomis în perioada 19-25.06.2017, în limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 şi legea nr. 650/ 2002.

Reducerea se aplică la casa de marcat la articolul cu prețul cel mai mic din cele două alese.


1 2 3 4 7