Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Da-ne un like pe facebook
Vă aşteptăm la ADIDAS în incinta Tomis Mall la etajul 1

Clientii Cityplex beneficiaza de parcare gratuita in Tomis Mall

Vă aşteptăm la Jatomi Fitness în incinta Tomis Mall etajul 6

Pizza Hut Delivery a ajuns la mare!

Pizza Hut Delivery a ajuns la mare! 🌊 De astăzi, poți comanda produsele preferate, acasă sau la birou, din primul restaurant deschis în orașul Constanța, chiar în incinta Centrului Comercial Tomis Mall 🙌🏻 Comandă online: https://www.pizzahutdelivery.ro/

Promoții finale la H&M

La H&M în magazin te așteaptă ultimele zile de promoții în toate departamentele. Acum îți poți achiziționa piesele vestimentare și accesoriile preferate la prețuri mult mai mici.

Vino să te bucuri de un shopping de calitate și să profiți de oferta valabilă până pe 13 august 2018: cumperi 3 produse de la promoție și plătești doar 2.

 

Te așteptăm la shopping!

S.C. Tomis S.A. angajează pe postul de secretar, absolvent al facultăţii de Drept (inclusiv Drept Administrativ).

Candidatul ideal
– Bune cunoştinţe de operare PC. MS Office (Excel, Word, PowerPoint), client de E-mail;
– Cunoştinţe avansate de limba engleză;
– Inițiativă, perseverență, dinamism, creativitate, atitudine pozitivă;
– Capacitatea de a lua decizii eficiente, de a respecta deadline-uri, asumarea răspunderii, confidențialitate;
– Excelente abilităţi de comunicare şi relaţionare;
– Abilităţi de planificare, de anticipare şi de organizare;
– Gândire structurată, spirit de analiză şi sinteză;
– Asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei.

Descrierea jobului
– Preluarea apelurilor telefonice şi transferarea legăturii către persoanele destinatare;
– Preluarea corespondenţei: cereri de ofertă, oferte, comenzi, contracte, instrumente de plată, scrisori, sosite prin fax, e-mail şi prin poştă;
– Înregistrarea tuturor documentelor in Registrul de Intrări/Ieşiri al firmei;
– Redactarea şi traducerea diverselor documente: cereri de ofertă, oferte, comenzi, scrisori, etc.;
– Trimiterea diverselor documente prin fax, e-mail sau poştă;
– Elaborarea şi redactarea documentelor şi situaţiilor cerute de management;
– Planificarea și organizarea eficientă a sarcinilor de lucru zilnice;
– Asigurarea protocolului în cadrul întâlnirilor, în conformitate cu cerinţele zilnice;

Descrierea companiei
Societatea comerciala TOMIS S.A., cu capital integral privat, a fost înfiinţată in anul 1991 şi înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J13/587/1991. Bazată pe o echipă managerială cu experienţă, completată cu succes de un colectiv tânăr şi dinamic format din personal calificat în domeniul retail-ului, are ca principal obiect de activitate închirierea spaţiilor comerciale.

CV-urile se depun până la data de 17 August 2018.

Pentru mai multe relaţii şi depunerea CV-urilor, la sediul societăţii Tomis S.A. din Constanţa, clădirea Tomis Mall, intrarea din Strada Lahovari Ion, etajul 2 sau la telefon: 0241.483.200, fax: 0241.611.263 ori e-mail: secretariat@tomis.ro

Fii Prieten UNICEF!

Mesagerii UNICEF te așteaptă să devii prietenul copiilor!

În perioada 18 iulie – 15 august te vom întâmpina cu zâmbet și voie bună  în incinta Tomis Mall între orele 12 și 20.

Implică-te alături de noi pentru o copilărie fericită.

Proiecție specială “Jupiter holdja/Jupiter’s Moon” la Cinema Cityplex – Tomis Mall

“Jupiter holdja/Jupiter’s Moon”

Proiecție specială

Cinema Cityplex – Tomis Mall

Duminică, 1 Iulie 2018, ora 21:00

                                                                        

Regia:Kornél Mundruczó

Cu:Merab NinidzeZsombor JégerGyörgy CserhalmiMónika Balsai

Gen film:Dramă

Durata:123 minute

 

Luna lui Jupiter”, cel mai recent film semnat de regizorul maghiar cu origini românești Kornél Mundruczó, a intrat în cinematografele din România pe 15 iunie. Filmul, care a fost prezentat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes în 2017, spune povestea unui refugiat sirian împușcat de un polițist de frontieră atunci când încearcă să intre ilegal în Ungaria.

„Un film ambițios, intermitent, uluitor” (The Telegraph), care „atinge granițele genurilor science fiction și fantasy” (The Guardian).

 

Filmul va putea fi vizionat la cinema Cityplex Tomis Mall pe 1 Iulie 2018, de la ora 21:00, cu intrare liberă, dacă achiziționați de la bar produse în valoare de minim 8 lei.

 

DESPRE FILM

 

Un tânăr emigrant este împușcat în timp ce trecea ilegal frontiera. Sub șocul rănii provocate, Aryan (Zsombor Jéger) descoperă că are acum puterea de a levita. Aruncat într-o tabără de refugiați, el scapă cu ajutorul lui dr. Stern (Merab Ninidze), motivat de intenţia de a-i exploata secretul extraordinar. Cei doi bărbați evadează în căutare de bani și de siguranţă, fiind urmăriţi de un comisar. Fascinat de darul incredibil al lui Aryan, Stern decide să mizeze totul pe o lume în care miracolele se cumpără.

 

Trailer film:

Toți K1 pentru România

Vino la Concert de Centenarul Marii Uniri sa ii asculti pe Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, Proiect K1, Grupul Crai Nou, Iuliana Tudor, Vlad Radescu, Mihaela Radescu, Sorin Francu, Tuan, Daniel Lazar iar în deschidere ansamblurile Comunitatii Elene, Comunitatea Tatarilor, Comunitatea Aromanilor si corala Arhiepiscopiei Tomisului. 
La 100 de ani de Romania va asteptam cu un concert spectacol de 4 ore pe strada Stefan cel Mare (pietonala) în zona magazinului Tomis Mall (vis-avi de Vodafone si cladirea Metropol).
Accesul gratuit pentru toate varstele!

CINEMATECA COPIILOR La Cinema Cityplex – Tomis Mall

  In cursul vacantei de vara, în zilele de Vineri de la ora 14:00, Cinema Cityplex Tomis Mall a initiat programul intitulat “CINEMATECA COPIILOR”. La cinemateca de vineri vom proiecta o serie  de animatii pentru copii sub 7 ani atat dublate cat si subtitrate, filme pentru copii si adolescenţi dar si pentru parintii acestora. Astfel, cei mai mici  spectatori au prilejul de a cunoaşte – sau de a revedea – personaje îndrăgite precum:

  • Jim Button in “Jim Button si mecanicul de locomotiva”,
  • Mavis si Dracula in Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă,
  • Familia favorită in  “Incredibilii 2”,
  • Winnie de Pluş in ” Christopher Robin şi Winnie de Pluş” si multe alte personaje noi din animatii lansate in premiera in perioada iunie-septembrie 2018.

 

Filmele din Program :

 

Jim Button si mecanicul de locomotiva 2D dub ,  din 1 Iunie

Omul furnica si viespea 3D dub si sub , din 6 Iulie

Hotel Transilvania 3:Monştrii în Vacanţă 3D dub si sub ,din 13 Iulie

Incredibilii 2 in 2D dub si sub si 3D dub si sub, din 27 Iulie

Christopher Robin şi Winnie de Pluş 2D sub si dub ,din 3 August

Luis și micii extratereștrii 3D dub, din 14 Septembrie

Păsări glorioase 2D  dublat  ,din 21 Septembrie

 

 

Preţul biletului de intrare este:

– 2D – 12 lei . Pentru grup mai mare de 20 de copii pretul este de 10 lei/biletul.

– 3D – 14 lei, ochelari 3D gratuit.  Pentru grup mai mare de 20 de copii 2 bilete sunt gratuit

 

Program Cinema Cityplex 25 Iunie-1 Septembrie 2018

Luni/Marti :Inchis

Miercuri-Vineri:14:00-22:00

Sambata-Duminica:12:00-22:00

Concert „Ziua Tricolorului”

Ziua Drapelului Național va fi celebrată pe 26 iunie, în Piața Ovidiu, printr-un concert special organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Constanța, începând cu ora 19:00, intitulat “Ziua Tricolorului”.

În fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie, maestrul Nicolae Voiculeț va urca pe scenă pentru a încânta publicul constănțean în cadrul unui eveniment care face parte din “Turneul România100”, pe care artistul îl susține cu ocazia Celebrării Centenarului Marii Uniri.

După ce a urcat pe cele mai cunoscute scene din întreaga lume, unde a cântat alături de artiști celebri și a făcut cunoscută România și în afara granițelor, Nicolae Voiculeț promite să își ducă mai departe rolul de ambasador.

Artistul speră ca prin demersul său și al tuturor celor care sunt implicați activ în acest gen de evenimente dedicate împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, să îi facă pe români să își regăsească valorile.

Atât în concertul de la Constanța, cât și în celelalte concerte ce se vor desfășura în cadrul turneului național, Nicolae Voiculeț va fi acompaniat de Orchestra sa, „România“ și de Fanfara Gărzii de Onoare a Jandarmeriei Române.

Encanto Dance Academy va invita la Dance Flash Mob!

Vă invităm la Dance Flash Mob! Ne distram împreună în aer liber și dansam pe ritmuri Latino. V-am pregătit dansuri de grup, salsa, bachata și kizomba.

*****Cine poate participa?***** 
Toată lumea, de la mic la mare. 

*****CÂND? *****
SÂMBĂTĂ 23.06.2018 ora 18:00 .

*****UNDE?*****
Ştefan Cel Mare nr 36 INTRAREA TOMIS MALL.

Charleston, cel mai așteptat film al verii, la Cinema Cityplex Tomis Mall

„Charleston”, cel mai așteptat film al verii, va rula duminică, 17 iunie, ora 21,00, la Cinema Tomis Mall  Cityplex din Constanța, în cadrul unei proiecții speciale în prezența actriței Ana Ularu și a regizorului Andrei Crețulescu

„Charleston” este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, format” din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi, un love-story neconvențional cu parfum retro, un cocktail pop condimentat cu umor negru, emoție, un soundtrack eclectic și chiar un intermezzo dansant. Din distribuția filmului fac parte Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Ana Ciontea, Victor Rebengiuc, Ana Ularu, Dorian Boguță, Gabriela Popescu, Adrian Titieni, Andreea Vasile, Gavril Pătru, Gheorghe Ifrim, Lucian Ifrim, Sergiu Costache, Claudiu Dumitru, Letiția Vlădescu, Vlad Galer și Alina Berzunțeanu.

În luna aprilie, „Charleston” a avut noi proiecții sold-out, la Istanbul, Viena, Londra, Moscova, Jeonju și Montevideo, unde a primit Premiul Special din partea juriului FIPRESCI, iar în luna mai a fost prezentat de ICR Varșovia în cadrul Festivalului Culturii Române de la Cracovia. Cronicarii turci au remarcat că „regizorul își fixează povestea într-un cartier pe cale să fie distrus de politicile de transformare urbană. Filmul are un umor unic grație tensiunii constante dintre cei doi protagoniști și se transformă într-o poveste tragi-comică despre un caz de „home invasion”. Criticii austrieci au fost de părere că „cinefilul Andrei Crețulescu propune „un anti-buddy movie” bizar în care joacă jumătate din „star-systemul” românesc contemporan”, iar revista online londoneză ceel.org a salutat deopotrivă coloana sonoră și trimiterile vizuale către filmele lui Michael Powell.

„Charleston” este o producție româno-franceză între ICON Production și Les Films du Tambour, realizată în coproducție cu .Mille et Une. Films și Wag Prod, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, The Group, Publicis Groupe, Region Bretagne, Rennes Metropole, în asociere cu Kinosseur, Wearebasca, Digital Cube și cu participarea HBO Europe. Producătorii filmului sunt Velvet Moraru, Marie Legrand, Rani Massalha și Andrei Crețulescu. Agentul internațional de vînzări al filmului este compania franceză Versatile.


1 2 3 4
Traducere »
Sus