Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Da-ne un like pe facebook
Vă aşteptăm la H&M în incinta Tomis Mall la parter şi etajul 1

Clientii Cityplex beneficiaza de parcare gratuita in Tomis Mall

Vă aşteptăm la Jatomi Fitness în incinta Tomis Mall etajul 6

Cupa Sport pentru Sanatate la tenis de masa

Fiind unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, H&M oferă oportunităţi de carieră infinite: un mediu alert, plin de viaţă şi de o mare diversitate.

Angajaţii noştri sunt cei care ne fac să ieşim cu adevărat în evidenţă. De la Asistenţii de Vânzări şi Responsabilii de Visual Merchandising, până la experţii în IT şi designerii colecțiilor – toţi au în comun o ambiţie extraordinară şi o atitudine care confirmă că totul este posibil.

Deoarece ne dezvoltăm în permanenţă, suntem întotdeauna în căutare de talente – pentru fiecare domeniu al companiei. Vino alături de noi în cadrul unui mediu motivant, dinamic, interesant şi care se schimbă continuu, în care posibilităţile de carieră sunt nelimitate.
http://career.hm.com/content/hmcareer/ro_ro.html

Te așteptăm în echipa H&M! 

Sezonul rece se apropie cu pași rapizi, așa că te așteptăm în magazinele noastre cu o colecție nouă pentru femei. De la pulovere confortabile colorate, la paltoane în imprimeu leopard și jeanși chic, noua colecție promite să îți completeze garderoba cu piesele trendy de care ai nevoie. https://bit.ly/2wLu5JC

De asemenea, te așteptăm în magazinele noastre cu o promoție specială în departamentul pentru copii: până pe 17 septembrie 2017 cumperi minim 3 articole la preț întreg și primești 20% reducere. Oferta este valabilă exclusiv în magazinele fizice H&M! 

Te așteptăm la H&M

Școala începe cu o garderobă nouă! Pregătește-te pentru un nou semestru de distracție cu o promoție specială pentru copii! Vino în perioada 31 august – 17 septembrie în orice magazin H&M din țară și beneficiezi automat de 20% reducere la achiziția a minimum 3 articole la preț întreg pentru copii. E momentul perfect să realizezi cele mai cool ținute pentru cei mici cu articole din colecția de toamnă! Află care este cel mai apropiat magazin H&M apăsând mai jos pe LOCALIZARE MAGAZIN. Cumpărături cu stil pentru cei mici la H&M!

Steilmann Romania v-a pregătit un extradiscount de 20% la toate produsele selectate din colecția Primăvară-Vară de pana la 60%.

SARA JONES ți-a pregătit reduceri de până la 50%. Vino în magazin pentru a te bucura de Summer Sale!

Jolidon Romania te așteaptă cu reduceri de până la 50%, la costume de baie, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Lo Spaccio ți-a pregătit super reduceri de sezon! Caută bulinele colorate în magazin pentru a beneficia de discount. Promoția este valabilă până la 17 septembrie.

La magazinul KARE Romania găsești reduceri de 10% la tot stocul și până la 50% pentru o selecție de produse.

Bigotti ți-a pregătit o super reducere de -50% la cămăși, diverse modele.


1 2 3 4 8