Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Da-ne un like pe facebook

Vă aşteptăm la H&M în incinta Tomis Mall la parter şi etajul 1

Clientii Cityplex beneficiaza de parcare gratuita in Tomis Mall

Vă aşteptăm la Jatomi Fitness în incinta Tomis Mall etajul 6

Expoziţie de pictură la Art Gallery Constanţa – Dorin George Barbu

Vă invităm la vernisajul organizat în data de 20 Aprilie 2017 ora 18:00 la expoziţia de pictură „ALCHIMIA PEISAJULUI” de Dorin George Barbu.

Expoziţia se va ţine până la data de 4 Mai 2017.

Câteva idei din partea PEPCO Tomis Mall

Formă pentru prăjitură, 9,99 lei.
Figurină iepuraș înălțime 20 cm, 7,99 lei.

Jolidon Tomis Mall cu tine de sarbatori!

Vei iubi materialul fin și delicat al compleului #Jolidon care se potrivește perfect cu ținuta sofisticată aleasă de sărbători. 

Aer de primăvară la H&M Tomis Mall

H&M te invită să evadezi în locuri îndepărtate și neatinse cu noua colecție de primăvară, ce pune accentul pe o garderobă feminină și diafană. Piesele vestimentare în croieli ușoare și brodate cu motive florale, accesoriile confortabile, materialele vaporoase  și tonurile de verde sunt ideale pentru zilele de vis care vor veni.

Te așteptăm în magazin să o descoperi!

De asemenea, nu uita de oferta specială: pentru minimum două articole la preț întreg din departamentul Copii cumpărate, beneficiezi de o promoție de -20%! Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de promoție e să prezinți cuponul de reducere disponibil pe pagina de Facebook H&M la casa de marcat, în momentul achiziției.

Oferta este valabilă în perioada 30 martie – 16 aprilie 2017 în toate magazinele H&M din țară, exceptând magazinul online. Reducerea se aplică numai în cazul prezentării acestui cupon de pe telefon/tabletă sau printat. Reducerea nu are efect asupra cumpărăturilor anterioare şi nu se cumulează cu alte oferte valabile în magazin în aceeaşi perioadă. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

https://bit.ly/2nyjCg5

Expoziţie de pictură la Art Gallery Constanţa – Aneta Fătu

Vă invităm la vernisajul organizat în data de 7 Aprilie 2017 ora 18:00 la expoziţia de pictură „PEISAJ” de Aneta Fătu.

Expoziţia se va ţine până la data de 14 Aprilie 2017.

Redescoperă-ţi simplitatea la Jolidon Tomis Mall

Primăvara aceasta este învăluită de frumusețea lucrurilor esențiale, care ne inspiră pe fiecare dintre noi să ne căutăm și redescoperim simplitatea. În esența acestei idei, te invităm în magazinul Jolidon, să îți alegi acele piese de lenjerie care să te inspire cel mai mult.

Copii, parinti si voi bunici, în fiecare duminică între orele 15.00-16.30, vă așteptăm în Tomis Mall la spectacole interactive, teatru de păpuși, discotecă pentru copii, face painting și baloane modelate! Club Amicii şi Tomis Mall, vă garantează… DISTRACŢIE MAXIMĂĂĂ!!!

Aşadar, în 9 Aprilie, ora 15:00, vă invităm la spectacolul de Teatru de papusi „CAPRA CU 3 IEZI” – Club Amicii

Cinemateca de weekend pentru copii la cinema Cityplex Tomis Mall

Promoții la H&M Tomis Mall!

Primăvara a sosit cu o ofertă specială: pentru minimum două articole la preț întreg din departamentul Copii cumpărate, beneficiezi de o promoție de -20%! Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de promoție e să prezinți cuponul de reducere disponibil pe pagina de Facebook a H&M la casa de marcat, în momentul achiziției: https://bit.ly/2nyjCg5

Oferta este valabilă în perioada 30 martie – 16 aprilie 2017 în toate magazinele H&M din țară, exceptând magazinul online. Reducerea se aplică numai în cazul prezentării acestui cupon de pe telefon/tabletă sau printat. Reducerea nu are efect asupra cumpărăturilor anterioare şi nu se cumulează cu alte oferte valabile în magazin în aceeaşi perioadă. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

De asemenea, te așteptăm cu noua colecție de primăvară pentru femei. Rochiile diafane în imprimeuri florale, jachetele army și fustele mini îți vor reinventa stilul în acest sezon! https://bit.ly/2nlW9h4

Expozitie de pictura la Art Gallery Constanta – Mihaela Dobrin

Vă invităm la vernisajul organizat în data de 31 Martie 2017 ora 18:00 la expoziţia de pictură „ARBORII POVESTESC” de Mihaela Dobrin.

Expoziţia se va ţine până la data de 6 Aprilie 2017


1 2 3