Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Abonează-te la newsletter-ul nostru

* = câmp necesar
Da-ne un like pe facebook
Blog

30% EXTRA reducere pentru un articol achizitionat si 40% EXTRA reducere pentru al doilea

Ce planuri ai pentru acest început de an? Alege încăltămintea ECCO pentru a pași confortabil în noul an. Te așteptăm în magazinul ECCO pentru a te bucura de 30% EXTRA reducere pentru un articol achizitionat si 40% EXTRA reducere pentru al doilea articol, articolul cu pretul cel mai mic. Detalii in magazin.

Blog

Reduceri de Crăciun la ADIDAS Tomis Mall!

Vino în adidas Outlet Tomis Mall și descoperă reducerile de Crăciun! Până la -50% extra față de prețul de outlet la produsele adidas Sport Performance și adidas Originals. Oferta valabila in perioada 17 Decembrie 2020 – 17 Ianuarie 2021.

Blog

PROMOȚIILE DE IARNĂ ÎNCEP ACUM LA H&M TOMIS MALL!

Ho, ho, ho… Am sosit cu vești de sărbători pentru tine – reduceri de -50% la produsele selectate H&M. Fii propriul tău Moș și surprinde-te cu un cadou nou, la un preț mai bun.

Blog

adidas November SALE! -20% extra reducere

adidas November SALE! -20% extra reducere fata de pretul de outlet, doar in perioada 26-27 Noiembrie. Oferta supusa unor termene si conditii, detalii in magazin.

Blog

Modificare program Tomis Mall 20.11 – 05.12.2020

 

Blog

SUPER OFERTA SOLISUN TOMIS MALL!

Studioul de bronzare Solisun v-a pregătit o SUPER OFERTA pentru a ne bucura împreună de aparatele noi cu tuburi anti aging
  🔥🔥🔥
La orice tip de abonament achiziționat, al doilea îl primiți la jumătate de preț și creme gratuite în limita stocului disponibil‼️
 
⭕Perioada ofertei 16.11.2020-21.11.2020.
 
✅ Dispunem de 5 aparatele cu tuburi noi. Nu facem programari. Suntem în Tomis Mall etajul 3, tel 0768875902.
 
🌄🌅 🎀🎀 
Poți beneficia (începand din acest moment) gratuit de o ședință la solar plus o crema cadou dacă distribui aceasta postare și dai tag la 3 prietene plus like la pagina noastră Solisun Tomis Mall‼️
Blog

Promotie 2+1 GRATIS! – LaLa Kids Tomis Mall

Va asteptam la cumparaturi cu o promotie foarte atractiva!
La 2 produse cumparate, al treilea este gratuit! 🤩
Stocul este limitat!

Oferta valabila pana la 31 Ianuarie 2021

Blog

Oferta de BLACK FRIDAY la sute de articole! – ECCO Tomis Mall

Eşti pregătit pentru shopping? Te aşteptăm în magazinul ECCO pentru a te bucura de oferta de BLACK FRIDAY  la sute de articole! Beneficiază de 20% EXTRA reducere pentru un articol achizitionat pe bon si 40% reducere pentru al doilea articol achizitionat, articolul cu pretul cel mai mic.

Blog

Black Weekend la Jolidon Tomis Mall

Black Weekend la Jolidon Tomis Mall in perioada 13-15 Noiembrie 2020 esti intampinat cu produse reduse pana la 70%

Blog

Black Friday is here! – KARE Tomis Mall

Black Friday is here! – KARE Tomis Mall Pentru ca esti clientul nostru ne dorim sa aflii primul de reducerile KARE😁. Anul acesta te asteptam in perioada 12-27 Noiembrie in magazinul Kare din Tomis Mall, cu preturi reduse la toate produsele din stoc dar si pe baza de comanda. Si pentru ca o surpriza nu vine niciodata singura, am pregatit o selectie de produse cu reduceri de pana la 70%😍 (atentie stocurile sunt limitate). Nu pierde ocazia de a achizitiona produsele dorite, te asteptam incepand cu 12 Noiembrie pentru a beneficia de cele mai bune preturi.


1 2 3
Traducere »
Sus