Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

ESCAPE ADVENTURE CONSTANTA

ESCAPE ADVENTURE CONSTANTA

La ESCAPE ADVENTURE CONSTANTA te incuiem impreuna cu prietenii tai intr-o camera si iti dam 60 de minute sa evadezi. Scenarii: “PRISON BREAK” si “ALIEN”

“PRISON BREAK”

Sunteţi o echipă de spioni renumiţi, aflaţi într-o misiune sub acoperire în ţara vecină. Misiunea voastră era să puneţi mâna pe nişte documente secrete pe care să le aduceţi guvernului vostru, documente ce demonstrau implicarea ţării vecine în activităţi teroriste. Aţi reuşit să puneţi mâna pe aceste documente şi aţi reuşit să le transmiteţi mai departe superiorilor voştri. Când vă pregăteaţi să vă întoarceţi acasă, aţi fost prinşi de către autorităţile locale. Întreaga echipă a fost judecată în regim de urgenţă şi a fost condamnată la moarte prin electrocutare. Sunteţi încarceraţi şi timpul vostru e pe sfârşite. Într-o oră vi se decide viitorul… reuşiţi să evadaţi sau sunteţi executaţi!

“ALIEN”

O zi aparent ca oricare alta. O asistentă medicală (Sora X), care lucrează la PROSECTORIUM de la Knickerbocker Spitalul din New York, îşi făcea rutina obişnuită într-un lung week-end în ziua de 4 iulie, atunci când a dat peste o scenă cutremuratoare. Mergând să facă aprovizionarea, a deschis uşa la o cameră de examinare şi a văzut doi medici aplecâdu-se peste corpurile a trei creaturi mici, asemănătoare cu oamenii. Corpurile erau mici, braţele fusiforme, şi capul chel şi mare. Medicii au cerut rapid ajutorul asistentei şi autopsiile au continuat până când toţi cei implicaţi au fost copleşiţi de mirosul cadavrelor putrezite. Sora X a revenit la bază şi a împărtăşit experienţa cu prietenul ei Dennis.

A doua zi prietenii ei au încercat să o contacteze, dar li s-a spus că a fost transferată. Dennis a dispărut şi el, dar înainte să dispară a reuşit să povestească pe scurt ce s-a întâmplat unor prieteni, reporteri la New York Times. Bineînţeles, nu există nici o dovadă, decât cuvantul unor oameni care sunt dispăruţi fără urmă. Voi sunteţi reporterii furişaţi în spital pe la intrarea personalului după incident, în seara zilei de 5 iulie. Sala de autopsie este aproape goală – sau aşa pare… Încercaţi să găsiţi şi să adunaţi cât mai multe dovezi ale incidentului, înainte ca personalul militar să se întoarcă şi să vă facă dispăruţi şi pe voi.


Ne puteţi contacta la:

Telefon: 0724.998.604

E-mail: contact@escapeadventure.ro

Traducere »
Sus