Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

SOLISUN

Vino sa te bronzezi rapid fara sa iti agresezi pielea datorita noii tehnologii cu infrarosu!

Suntem singurul studio de bronzare din Constanta care se se bucura de acest nou concept WILD WAVE RED ( tuburi rosii cu efect welness)!

Lumina roșie stimulează producția de colagen si are efect antiaging. Adaugarea de infraroșu la acest concept oferă pigmentarea directa a pielii cu pana la 50% mai mult fata de tuburile obisnuite oferindu-va un bronz mai profund și mai auriu, dar si o piele protejata ( efect welness).

 

Dragi clienti, studioul de bronzare Solisun nu face programari, puteti veni oricand intre orele 11.00-20.30 de luni pana vineri, sambata de la 11.00-20.00, duminica- inchis. Aparatele noastre sunt la o capacitate foarte mare, doar 12 minute echivaland cu o zi de plaja.

Parcarea de la subsol este gratuita pentru clientii nostri!

Garantam cel mai mic pret din Constanta si cea mai inalta calitate! Va asteptam in Tomis Mall, etajul 3.
Telefon: 0768875902

De ce sa alegi solarul ? Pentru ca aparatele noastre profesionale nu emite radiatii uvc (cele care imbatranesc pielea) iar uva si uvb sunt controlate.
Stiati ca pe langa bronzul capatat, solarul trateaza si diferite boli ale pielii cum ar fi psoriazis, vitiligo si pitiriazis, probleme reumatice de asemenea. Pentru alte detalii va asteptam in Tomis Mall, etajul 3 la Solisun!
Avem 35 de saloane in toata tara! Solisun este recunoscut in toata Romania ❤️❤️❤️

Dragi clienti, dupa cum v-am promis am adus in Constanta cel mai performant aparat de bronzare, marca de top, tuburi noi de ultima generatie! Avantajul pe care il aduce acest solar este ca se poate regla intensitatea lampilor de fata CAT SI A TUBURILOR! Adica puteti sa va expuneti chiar daca pielea este deschisa, regland puterea aparatului! Ventilatia se poate seta pe rece sau foarte rece (ori deloc).

Descrierea aparatului:

– 45 x 160 watt,
– 5 x 180 watt,
– 9 x 250 watt rotative
– 2 x 250 watt
-reglare separata pentru intensitatea bronzarii la fata si corp,
-posibilitatea opririi lampilor faciale,
-bronzare umeri,
-pregatire mp3,
-ventilatie separata pentru corp si fata
-briza ( pe mai multe intensitati)
-clima( se poate seta gradul de racire)
-bronzare pentru picioare
-lumina stand-bay

 

 

 

 

Traducere »
Sus