Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Abonează-te la newsletter-ul nostru

* = câmp necesar

facilitat de MailChimp!
Da-ne un like pe facebook
Clienţii Cityplex beneficiază de parcare gratuită în Tomis Mall

Vă aşteptăm la World Class în incinta Tomis Mall etajul 6

cinema_colaj

 

Cinema Cityplex Tomis Mall te invită la film

Tomis Mall îţi oferă o experienţă cinematografică de neegalat cu cele mai noi tendinţe în confort, calitate, servicii şi stil. Bucuraţi-vă de imaginile extraordinare din cele mai confortabile scaune create special pentru dumneavoastră

Cel mai bun mod de a te distra îl gasesti la Cityplex un cinematograf în sistem multiplex, cu 4 săli, situat în complexul comercial Tomis Mall, în plin centrul Constanţei.

Cityplex îşi propune să ofere spectatorilor şansa de a vedea cele mai noi şi mai importante premiere cinematografice, să satisfaca cele mai diverse gusturi.

Sunetul Dolby Digital şi imaginea de o înaltă claritate vin în întâmpinarea dorinţelor celor mai exigenţi spectatori, care vor avea parte de cele mai confortabile condiţii de vizionare într-un decor modern şi elegant.

Nu lipseşte nici oferta de popcorn, băuturi răcoritoare şi dulciuri! Cinematograful vă oferă şansa de a cumpăra aceste produse de la barul special amenajat în hol, unde puteţi beneficia de diverse oferte.

Ofertele speciale cuprind reduceri de preţ la biletele pentru elevi şi studenţi, zile cu reduceri pentru doamne si domnişoare, programul Orange Wednesday, promoţii la produse oferite de mărci cunoscute.

Mai mult, suntem convinşi că programele speciale pentru copii, pe care le vom desfăşura în lunile ce vor urma, vor produce o mare bucurie, deopotrivă copiilor şi părinţilor.

Cinematograful Cityplex Constanța are o sală dedicată pentru proiecţii de filme de artă, fiind în rețeaua cinematografelor de artă “Europa Cinemas” din anul 2011. Sala de Artă găzduieşte Festivaluri de Film, spectacole de gală în prezența actorilor, producătorilor, regizorilor și proiecții speciale pentru școli și universități. Scopul nostru este de a încuraja atât tinerii, cât și publicul de toate vârstele să vizioneze producții naționale și europene.

Ne puteţi contacta zilnic între orele 12:00-22:00 la telefon: 0729.018.080, rezervări: 0241.483.283, e-mail: om@cityplex.ro şi pe www.cityplex-tomis.ro

Filme

CINEMA CITYPLEX CONSTANTA 14-20.06.2019

Parking/Parking (AP-12) 2D

SAPTAMANA DE PREMIERA

Regia:Tudor Giurgiu

Cu:Mihai SmarandacheAriadna GilLuis Bermejo,Carmen FlorescuEric Frances

Gen film:Dramă,Romantic,Dragoste

Durata:110 minute

 

Filmul are la bază cunoscutul roman cu același nume al scriitorului Marin Mălaicu-Hondrari, publicat în 2010, și îl are în rolul principal pe Mihai Smarandache (De ce eu?, Hacker). Din distribuție fac parte actori spanioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Eric Frances dar și actori români: Carmen Florescu, Cristi Iacob, Ioan Coman, Emilian Oprea, Paul Cimpoieru.

 

 

Vineri:14:15,18:30,20:45

Sambata: 14:15,18:30,20:45

Duminica: 14:15,18:30,20:45

Miercuri: 14:15,18:30,20:45

Joi: 18:30,20:45

 

The Secret Life of Pets 2/Singuri acasa 2 (AG) 3D DUBLAT SI SUBTITRAT

SAPTAMANA DE PREMIERA

Regia:Chris RenaudJonathan del Val

Cu:Patton OswaltEric StonestreetKevin Hart,Lake BellHarrison Ford

Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie,Familie

Durata:86 minute

 

Singuri acasă 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.

Terrier Max (Patton Oswalt) se confruntă cu mari schimbări în viața lui. Stăpâna lui (Ellie Kemper) s-a măritat și acum are un copil, Liam. Max este atât de grijuliu cu Liam, că a dezvoltat un tic nervos. Într-o excursie cu familia, Max și Duke (Eric Stonestreet), fratele și prietenul lui adoptat, întâlnesc vaci care nu tolerează câinii, vulpi ostile și un curcan înfricoșător, întâlniri ce nu fac altceva decât să sporească anxietatea lui Max. Din fericire, Max este îndrumat de câinile morocănos de la fermă Rooster (Harrison Ford, care debutează în industria filmelor animate), care îl ajută pe Max să-și învingă fricile, să găsească masculul alpha din interior și să-l mai lase pe Liam în pace.

Între timp, felina Chloe (Lake Bell) descoperă iarba-mâței, iar pomeranianul Gidget (Jenny Slate) pierde din greșeală jucăria preferată a lui Max și o va recupera dintr-un apartament plin cu pisici. Cu puțin ajutor din partea lui Chloe (Lake Bell), Gidget studiază comportamentul felinei pentru a se infiltra în „bârlogul” lor și a-l salva pe Busy Bee.

Iar iepurașul nebunatic-dar-simpatic Snowball (Kevin Hart) se păcălește singur că este un supererou după ce stăpâna lui, Molly, îl îmbracă în pijamale cu supereroi. Dar când Daisy (Tiffany Haddish), un Shih Tzu neînfricat, cere ajutorul lui Snowball într-o misiune periculoasă, își adună toate forțele pentru a fi eroul care pretinde că este.

În film apare și Nick Kroll în rolul proprietarului de circ Sergei, Dana Carvey ca basset hound-ul Pops, Chris Renaud ca porcușorul de Guineea Norman, Hannibal Buress ca teckel-ul Buddy și Bobby Moynihan ca pug-ul Mol.

Vineri:14:00 dub/18:30 sub

Sambata: 12:00,15:45/17:30 sub

Duminica: 12:00 /17:30 sub

Miercuri: 14:00 dub/18:30 sub

Joi: 16:45 dub

 

Rossz versek/Versuri pocite (AP-12) 2D

Regia:Gábor Reisz

Cu:Gábor ReiszKatica NagyZsolt Kovács,Katalin Takács

Gen film:Comedie,Dramă 

Durata:97 minute

 

La 33 de ani, viața lui Tamás Merthner este dată peste cap atunci când prietena sa, Anna îi dă papucii, chiar la Paris, unde ea se află cu o bursă. Plângându-și de milă, Tamás începe să caute în propriul său trecut răspunsul la întrebarea dacă într-adevăr poți trăi dragostea doar după ce practic ai pierdut-o. Determinat să-și rezolve problemele personale, amintirile îl fac pe Tamás să vadă cât de debusolată este lumea care-l înconjoară, oferindu-ne astfel o reflexie foarte subiectivă asupra societății contemporane din Ungaria.

 

Vineri: 16:30

Sambata: 16:30

Duminica: 16:30

Miercuri: 21:00

Joi: 16:30

 

Ma/Ma (N-15) 2D

Regia:Tate Taylor

Cu:Octavia Spencer

Gen film:Dramă,Horror,Thriller

Durata:99 minute

 

Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu un câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.

 

Vineri: 16:45,20:45

Sambata: 16:45,21:00

Duminica: 16:45,20:45

Miercuri: 16:45,20:45

Joi: 17:00,19:00

 

Pokemon Detective Pikatchu/Pokemon Detectiv Pikatchu (AG) 3D DUBLAT

Regia:Rob Letterman

Cu:Ryan Reynolds

Gen film:Animaţie,Familie,Fantastic,Mister,SF

Durata:104 minute

 

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

 

Vineri: 16:00

Sambata:13:45

Duminica: 13:45

Miercuri: 16:00

 

 

Dark Phoenix / X-Men : Dark Phoenix (AP-12) 3D

Regia:Simon Kinberg

Cu:Jennifer LawrenceJessica ChastainTye SheridanMichael FassbenderJames McAvoy,Sophie Turner

Gen film:Acţiune,Aventuri,SF

Durata:161 minute

 

În Dark Phoenix, X-Men se confruntă cu cel mai formidabil și puternic dușman: chiar unul de-al lor, Jean Grey. În timpul unei misiuni de salvare în spațiu, Jean este aproape ucisă când este lovită de o forță cosmică misterioasă. Odată ce se întoarce acasă, această forță nu numai că o face infinit mai puternică, dar mult mai instabilă. Luptând cu această entitate din interiorul ei, Jean își dezlănțuie puterile în moduri pe care ea nu le poate înțelege și pe care nu le poate înfrâna. Când Jean scapă de sub control și îi rănește pe cei pe care îi iubește cel mai mult, începe să descopere legătura care îi ține pe X-Men împreună. Acum, odată cu destrămarea acestei familii, ei trebuie să găsească o cale de a se uni, nu numai pentru a o salva pe Jean, ci și pentru a salva planeta de străinii care doresc să declanșeze această forță și să conducă galaxia.

 

Vineri: 20:15

Sambata: 19:30

Duminica: 19:30

Miercuri: 20:15

Joi: 18:30,20:45

 

Rocketman/Rocketman (N-15) 2D

Regia:Dexter Fletcher

Cu:Bryce Dallas HowardTaron EgertonRichard MaddenJamie Bell

Gen film:Biografic,Dramă,Fantastic

Durata:121 minute

 

Peliculă inspirată din viaţa legendarului muzician Elton John, „Rocketman” este o odisee muzicală la confluența fanteziei cu realitatea, care îmbină lumea muzicii, celebrității și a modei. 

Filmul îl urmărește pe Elton pornind din orășelul Pinner, de-a lungul drumului spre succes, dependență și suferință. Luptându-se cu imaginea privată, sexualitatea lui și problemele din copilărie, tânărul Elton găsește o salvare în muzica ce îl propulsează pe scena internațională. Este motivat de un alter ego de scenă, ce poartă costume extravagante și vede lumea prin niște ochelari mari, colorați. 

„Rocketman” duce publicul într-o călătorie necenzurată prin viața unui simbol, cu cele mai îndrăgite melodii ale lui Elton John.

 

Sambata: 18:45

 

 

Terra Willy:Planete Inconnue/Terra Willy:Ratacit prin Galaxie (AG) 3D DUBLAT

Regia:Eric Tosti

Cu:Edouard BaerJason CanningBarbara Tissier,Marie-Eugénie MarechalGuillaume Lebon,Timothé Vom Dorp

Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie

Durata:90 minute

 

Când nava cu care călătorea prin spațiu e distrusă, Willy e separat de părinții lui și aterizează cu capsula pe o planetă sălbatică și încă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboțelul care are grijă de supraviețuirea lui, Willy va trebui să se descurce singur, rătăcind prin galaxie, până la sosirea unei misiuni de salvare.

 

Duminica: 15:45

 

 

The Hustle/Ticaloasele (AP-12) 2D

Regia:Chris Addison

Cu:Rebel WilsonAnne HathawayTim Blake Nelson

Gen film:Comedie

Durata:94 minute

 

“Ticăloasele” (The Hustle) le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.
În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.
O comedie ce te va face să râzi în hohote în timp ce îți controlezi buzunarele ca să vezi dacă n-ai rămas cumva fără portofel, așa, prin simpatie.

 

Vineri: 14:45,18:45

Sambata: 14:45

Duminica: 14:45,18:45

Miercuri: 14:45,18:45

Joi:21:00

 

 

 

Actualizat pe

Traducere »
Sus