Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

ENCANTO DANCE ACADEMY

ENCANTO DANCE ACADEMY

Academie de dans ce ofera cursuri pentru copii si adulti, avand urmatoarele divizii pentru adulti: salsa, kizomba, dansuri grecesti, belly dance si divizii pentru copii: latino kids, dans modern, balet.

Salsa

este cu preponderenta un dans de pereche dar are si momente solo, asa numitele styling-uri. Ceea ce face salsa un dans special, este versatilitatea lui. Poate fi dansata spectaculos pe scena, cu miscari ample si acrobatii, sau poate fi dansata in cluburi, pe un spatiu relativ mic cu miscari simple si elegante.

Kizomba

Este un dans de pereche ce provine din Angola, cu o conexiune apropiata intre parteneri la nivelul pieptului, si avand o tehnica de leading/following asemanatoare celei de tango. Fara a fi foarte solicitant fizic, complexitatea acestui dans consta in realizarea unei conexiuni foarte bune intre parteneri si in succesiuni de pasi si “tricks-uri” utilizate pentru a stiliza dansul.

Dansuri grecesti

Pline de veselie si cu succesiuni usoare de pasi, dansurile traditionale grecesti sunt intotdeauna sufletul petrecerilor si desigur si solicitante fizic.

Belly dance

Dansul oriental este creat de catre femei pentru femei, fiind un dans dedicat fertilitatii, feminitatii, elegantei si frumusetii. Este un dans cu multiple beneficii fizice si mentale, miscarile specifice fiind indicate pentru tonifierea musculaturii, iar atmosfera de la curs fiind una relaxata.

Latino kids

Divizie destinata copiilor intre 3-14 ani, in cadrul careia acestia invata salsa, bachata, merengue, cha-cha atat ca dans in pereche, cat si in grup, oferindu-le acestora si posibilitatea de a face performanta.

Dans modern

Divizie destinata fetitelor intre 5-14 ani, ce le ajuta sa se dezvolte si sa creasca frumos, prin intermediul unor exercitii de stretching si de dans, invatand coregrafii vesele pe muzica pop preferata de acestea, oferind si posibilitatea de a face performanta.

Balet

Divizie destinata copiilor de peste 3 ani, definita prin gratie, stil si eleganta. Acestia au ocazia sa invete pasi de balet clasic si coregrafii pe care le pot prezenta atat in diverse spectacole, cat si in concursuri.


Ne puteţi contacta la:

Telefon: 0721.472.625

E-mail: m_candea@yahoo.com

Traducere »
Sus