Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

KARE

“Mai mult bun gust decat costuri!”. Acesta este sloganul nostru, Indus din inovatia, individualitatea si valorii pentru bani. Exprima refuzul empatic spre neinspirat, inadaptat, prezentand o apreciere mare pentru designerii buni la preturi accesibile. Kare inseamna nu doar seductia simturilor, dar reprezinta o atitudine de viata care atinge din ce in ce mai multi oameni.

Proprietarii KARE Jürgen Reiter and Peter Schönhofen, mai presus de oricine tintesc catre: “magazine care sunt altceva decat comune, prezentand mobilier in decoruri ample care sa incante privirea si sa ofere confortul”.

Echipa noastra joaca un rol important la KARE. Angajatii nostri au aceeasi ambitie – vrem sa facem lumea in care traim un pic mai stilata.

Acasa, oriunde in lume.

KARE este un concept de lifestyle un un mix unic de design mobilier, design lumini, accesorii si articole de décor si casou. O echipa valoroasa, cu idei geniale, intuitie antreprenoriala si un entuziasm imens sunt caracteristicile care stau in spatele a peste 4500 de design produse originale.

Traducere »