Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

TINAR

TINAR

Ne știi magazinele TINAR de mai mult de 20 de ani, de pe marile bulevarde, apoi din malluri: suntem cel mai cunoscut brand romanesc de moda. Îți dăruim haine în tendințe, colorate și comode, în fiecare sezon. Indiferent câți bani ai în buzunar, sigur pleci de la noi cu ceva, pe lângă zâmbete!
Mai oricine are o poveste cu o piesa TinaR care s-a asortat cu un zâmbet larg într-un moment special din viața sa iar toate aceste povesti, nu altceva, fac istoria brandului nostru!
Din 2011 vindem și online cu mult succes: în 2013 am primit premiul de cel mai bun fashion e-shop din Romania la Gala e-Commerce! 
De pe www.tinar.ro poți cumpăra atât colecțiile TinaR, cât și colecțiile unor branduri românești prietene și, surpriza, colecțiile unor branduri internaționale de renume. 
Zilnic te bucuri de sute de noutăți, hai cât mai des în vizita ca sa-ți clătești ochii, ca sa te consulți cu noi și sa faci cele mai HOT achiziții! Ne găsești pe Facebook cu noutăți de dimineața pana seara și cu privilegii pentru fanele și fanii TinaR.


Ne puteti contacta la:
Telefon: 0747.060.781
E-mail: tomis@tinar.ro

Traducere »