Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Da-ne un like pe facebook
Blog

World Class Corporate Wellness – Healthy Week

Obiceiurile sănătoase înseamnă angajați și echipe sănătoase pentru orice companie! Din ce în ce mai multe studii vin să confirme că exercițiile regulate și programele de wellness pentru angajați se traduc printr-o creștere a performanței la locul de muncă și la creșterea cifrei de afaceri.

Odată cu intrarea în vigoare a legii deductibilității, prin care orice angajat se poate bucura de servicii de health & fitness în valoare de 400 de euro anual, World Class, a lansat programul Healthy Week, care își dorește să atragă din ce în ce mai mulți angajați spre un stil de viață mai activ și mai sănătos. Hai in clubul World Class https://www.worldclass.ro/club/worldclass-constanta-tomis-mall/ sa afli toate beneficiile și cum te poți înscrie!

 

#behealthy #worldclassromania #exerciseismedicine #fitness #gym #train #health #healthychoices #active #strong #motivation #workout #determination #lifestyle #exercise #miscare #sanatate #employee #angajat #corporate #healthyweek #wellness

Blog

Reducere suplimentara de 50% la articolele de imbracaminte DEJA REDUSE 9-12.03.2023

în perioada 9-12.03.2023 vom desfășura o campanie de reducere suplimentară de 50% la toate articolele de îmbrăcăminte DEJA REDUSE.

Vă așteptăm cu drag în magazinele KiK și vă dorim distracție plăcută la cumpărături!

Blog

Love to #BeHealthy la World Class Tomis Mall

De Valentine’s Day, te așteptăm în clubul tău World Class, alături de persoană iubită sau partenerul de antrenament, să încerci stilul de viață #BeHealthy în doi!

V-am pregătit clase de group fitness tematice, sesiuni cu guest instructors, circuite și challenge-uri de cuplu, multe premii și surprize!

 

La World Class, inimile bat mai tare împreună, așadar vă așteptăm să sărbătorim împreună #BeHealthy Valentine’s Day. Click aici pentru programul complet: https://www.worldclass.ro/behealthy-valentines-day-world-class

#behealthy #worldclassromania #exerciseismedicine #health #fitness  #behealthyvalentine

Blog

World Class #BeHealthy Resolution Day!

În curând, ne vedem la World Class #BeHealthy Resolution Day!

Începem anul în forță, în ritmul #BeHealthy! 25 ianuarie este o zi în care deschidem larg porțile clubului tău World Class și petrecem împreună o zi de antrenamente energizante și demonstrații alături de instructorii și antrenori noștri personali din care vei invăța care sunt cele mai eficiente aparate și antrenamente și cum să îți stabilești rezoluțiile de fitness.

Vino să ne antrenăm împreună pentru un 2023 activ și sănătos! Detalii in receptia clubului World Class Tomis Mall.

#worldclassromania #exerciseismedicine #behealthy #resolutions #rezolutii

Blog

YOGA la World Class Tomis Mall

La clasele de yoga de la World Class vei descoperi o mulțime de exerciții de respirație, posturi și asane concepute pentru creșterea nivelului de relaxare, pentru combaterea stresului și pentru a obține echilibrul fizic și psihic.

Accesează link-ul pentru mai multe detalii despre clasele de yoga din clubul tău World Class: https://www.worldclass.ro/club/worldclass-constanta-tomis-mall/

 

#worldclassromania #exerciseismedicine #behealthy #groupfitness #yoga

Blog

20% reducere la orice achizitie de peste 250 lei la Jolidon Tomis Mall

In luna decembrie la Jolidon ai 20% reducere la orice achizitie de peste 250 lei! 

#jolidon  

Blog

Concert de muzica Jazz Live la Biblioteca Colorata

Biblioteca Coloratã din Tomis Mall, una dintre cele mai frumoase biblioteci publice din România si prima biblioteca deschisa intr-un mall, implineste 8 ani de activitate. Celebrãm o zi speciala alaturi de partenerii proiectelor initiate de Victor Maxim in cei 16 ani de voluntariat pentru Constanta printr-un eveniment de premiere a voluntarilor implicati in cei 16 ani de activitate cu un concert de muzica Jazz Live alaturi de Madalina, inmanarea diplomelor de voluntariat, cadaouri de Mos Nicolae si receptia de socializare in familia grupului de asociatii Descoperă Constanta.
Participare gratuita pe baza de rezervare.

Victor Maxim Asociatia Descoperã Constanta Meserii Românesti program Creator Tel: 0736.677.133 E-mail: tomishub@gmail.com
Blog

Ultimele reduceri din an la Jolidon Tomis Mall

Ultimele reduceri din an – ai până la -70% reducere la articolele din magazinul Jolidon de Black Friday!

Poți chiar începe cumpărăturile de Crăciun și vei putea alege cele mai senzuale cadouri în timp ce faci smart shopping.

#jolidon #blackfryday

Blog

70% reducere la Jolidon Tomis Mall

 

Până la -70% reducere la TOATE articolele din magazinul Jolidon de Black Friday!

Te așteptăm la shopping cu prețuri de-a dreptul amețitoare!

#jolidon #blackfryday

Blog

BLACK DAYS Shopping la KiK Tomis Mall

BENEFICIEZI DE O REDUCERE DE 30%* LA UN ARTICOL DE ÎMBRĂCĂMINTE LA ALEGERE ÎN PERIOADA 24 – 26.11.2022

* Reducerea este valabilă doar în perioada 24 – 26.11.2022 la un singur articol de îmbrăcăminte la alegere.
Reducerea nu poate fi combinată și cu alte promoții (inclusiv reducerea de angajat) și se aplică doar unei singure persoane și doar pentru o singură achiziție. Sunt excluse de la reducere, articolele deja reduse, alte promoții și voucherele cadou. Doar în limita stocului disponibil.


1 2 3
Traducere »
Sus