Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Abonează-te la newsletter-ul nostru

* = câmp necesar

facilitat de MailChimp!
Da-ne un like pe facebook

Echipeaza-te de toamna cu adidas Flash Sale!

Echipeaza-te de toamna cu adidas Flash Sale! In perioada 26 – 29 septembrie achizitionarea a minimum 2 produse din adidas outlet Tomis Mall iti aduc un extra discount de 20%.

Oferta supusa unor termene si conditii, detalii in magazin.

Învăţământul Profesional Dual 2

Te invit sa participi la cea de a II-a Conferinta dedicata Invatamantului Profesional Dual Constanta, 17 septembrie 2019, ora 14, la Tomis HUB Biblioteca Colorata, Tomis Mall, Constanta.

REZERVĂ LOCUL TĂU la cea de a II-a Conferinta regionala dedicata Învățământului Profesional Dual, 17 septembrie 2019, ora 14:00, Tomis HUB Biblioteca Colorată, Tomis Mall, Constanța.
Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile și se face pe baza completării formularului de participare
https://forms.gle/2sMcXADCLXoF88Ej9

Pentru mai multe informații Ciprian Lepădatu 0723449460 sau la lciprian@gmail.com

sau intră pe Facebook so vezi Evenimentul în detaliu
https://www.facebook.com/events/496440337584809/

20% reducere la H&M Tomis Mall

Vino la H&M și bucură-te de promoția specială – până pe 15 septembrie, în magazinele fizice, primești 20% reducere pentru achizițiile la preț întreg de minimum 120 lei din departamentul pentru copii. În plus, în weekendul 7-8 septembrie te așteptăm în magazinele H&M cu surprize din partea LEGO® – seturi cadou și vouchere pentru achiziții LEGO® atunci când cumperi produse din ofertă. Grăbește-te și profită de promoție!

Simte-te romantic în H&M

Vrei să te îmbraci romantic, dar preferi să porți pantaloni? Sau poate îți plac rochiile, dar vrei să te simți relaxată? Noua colecție H&M satisface nevoile tuturor femeilor. Vino acum în magazinul H&M Tomis Mall să o descoperi.

ADIDAS Crazy Thursday!

Maine este adidas Crazy Thursday! Vino pe 25.07.2019 la adidas outlet din Tomis Mall, cumpara minimum 4 produse si beneficiezi de 25% discount din valoarea totala a bonului.

40% EXTRA REDUCERE la ECCO!

Avem placerea sa va informam ca o noua oferta tentanta ii asteapta pe clientii magazinelor ECCO. Oferta este valabila pana in data de 1 August.

O selectie generoasa de articole din colectia de incaltaminte, genti, curele si portmonee beneficiaza de pana la 40% EXTRA REDUCERE la ECCO.

 

Alege-ti incaltamintea de vacanta de la ECCO! Acum ai pana la 40% EXTRA REDUCERE la articole deja reduse!

#eccoshoes

Conferinta regionala – Solutia de EXCELENTA pentru criza fortei de munca

 Învățământul Profesional în Sistem Dual- o soluție la criza muncitorilor calificați din țara noastră. 
Este tema primei Conferinţe Regionale care îşi propune să promoveze în rândul elevilor, părinţilor şi agenţilor economici sistemul de învăţământ profesional care presupune învăţarea unei meserii şi asigurarea unui loc de muncă la finalul cursurilor de specialitate.

Conferinţa are loc miercuri, 24 iulie, de la ora 14:00, la Biblioteca Colorată Tomis HUB din incinta Tomis Mall Constanța.

Evenimentul, organizat de Comitetul Județean al Părinților Constanţa și Școala fără Șomeri cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța si Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, vine în întâmpinarea agenților economici care au nevoie de muncitori calificați, prin implicarea în programe de școală profesională în sistem dual. Primăria Municipiului Constanţa susţine sistemul de învăţământ dual. Fie că vorbim despre zidari, patiseri sau lăcătuşi, toate aceste meserii sunt deja la mare căutare, iar perspectiva ne arată că vor fi din ce în ce mai solicitate.
Invitatul special al acestei conferințe este domnul Cornel Bertea Hanganu, fondatorul și președintele Școlii Fără Șomeri, un concept unic în România care a dus performanță în școala profesională în sistem dual prin înființarea a peste 100 de clase în sistem dual în ultimii 2 ani cu agenți economici ce și-au dorit să se implice în pregătirea forței de muncă bine calificată.

Participarea este gratuită, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înscrieți prin intermediul formularului de la următorul link:https://forms.gle/pLwwZd9pZqRGnfG59

Nicolae Covaci si Valeriu Sepi la Art Gallery Constanta

Art Gallery Constanta va invita Luni, 22 Iulie 2019 incepand cu orele 17:00 la vernisaj.

Pana la 30% EXTRA REDUCERE la ECCO

La ECCO te asteapta pana la 30% EXTRA REDUCERE la articole de incaltaminte, genti, curele si portmonee ce beneficiaza de pana la 60% REDUCERE.

 

Vino in magazinul ECCO din Tomis Mall si convinge-te!


Traducere »
Sus