Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Da-ne un like pe facebook

Excelenta este deseori extrem de apropiata de simplitate.

Fie ca este un meniu de degustari, un pranz de afaceri sau o cina la lumina lumanarilor, veti fi mereu intampinati de o arta culinara rafinata, intr-o ambianta decenta si de buna calitate. Nu va ramane decat sa savurati…

DSC_0204

McDonald’s Corporation este cel mai mare lanţ de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiţi, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (milkshake-uri) şi băuturi carbo-gazoase.

DSC_0203Grupul Bourbon infiintat in 1998 este in prezent unul dintre celel mai mare lanturi nationale de cafenele, cuprinzand 20 de locatii dintre care una Bourbon House, 16 locatii Bourbon Cocktails&Coffee si 3 locatii Bourbon Summer Breeze.

DSC_0229Poti incepe ziua prin a savura numeroase sortimente de cafea si ceaiuri aromate, intr-un cadru modern, intim si elegant.

DSC_0095De mai mult de jumătate de secol, SpazioCaffé Manuel se dedică cu pasiune, pricepere şi artă producerii unui amestec care exprimă tot ce este mai bun în cultura italiană a cafelei şi o răspândeşte în lume. SpazioCaffé Manuel, un templu modern al plăcerii rafinate italieneşti a cafelei. Bine aţi venit!

[vc_teaser_grid title=”Evenimente si noutati” grid_columns_count=”4″ grid_teasers_count=”4″ grid_content=”teaser” grid_layout=”thumbnail_title” grid_link=”link_post” grid_link_target=”_self” grid_template=”carousel” grid_layout_mode=”fitrows” grid_thumb_size=”200×100″ grid_posttypes=”post” order=”desc” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Traducere »
Sus