Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

JPB TABAC SHOP

JPB TABAC SHOP

Magazinele JPB Tabac Shop fac parte dintr-un lant de magazine in continua expansiune in Romania, specializate in produse pentru fumatori cat si o selectie de bauturi alcoolice care vin in completarea acestora. Produsele JPB sunt selectionate cu grija pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi ale fumatorilor. Produsele noastre sunt potrivite atat pentru fumatorii experimentati cat si pentru cadouri exclusiviste care sa impresioneze.

In umidoarele noastre veti putea alege dintr-o gama variata de trabucuri ale marcilor: Cohiba, Flor de Copan, CLE, Macanudo, Don Diego, Maya de Selva, Ashton, Casa Turrent, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas, Vegafina, Toscano si multi altii.

In ceea ce ii priveste pe fumatorii sau colectionarii de pipe, acestia sunt si ei la locul potrivit deoarece aici pot gasi calitatea in brand-uri precum: A. Dunhill, Savinelli, Stanwell, Butz- Choquin, Mastro de Paja, Bentley, W.O Larsen.

Xicar, Colibri, Zippo sunt cateva dintre brandurile representative care completeaza lista in ceea ce priveste calitatea accesoriilor care “aprind” pasiuni.

De asemenea, cumparatorii mai pot alege dintr-o gama exclusivista de bauturi fine precum coniacul, romul, whisky-ul si cateva vinuri special selectionate.


Ne puteti contacta la:

Telefon:  0241.544.733

E-mail: tomisjpb@gmail.com

Si ne puteti gasi la:

Site JPB: https://www.jpb.ro/

Facebook  JPB Tabac Shops: @jpbtabacshop.ro

Instagram JPB Romania: jpbromania

Traducere »