Abonaţi-vă la newsletter pentru a primi noutăţi direct pe email!

Caută

Da-ne un like pe facebook
23 03 2021

SEVDA ARGINT

SEVDA ARGINT

REFAN CONSMETICS CONSTANTA

Magazinul REFAN oferă o gamă variată de produse cosmetice la standarde înalte, comercializate la prețuri atractive. Produsele noastre sunt bazate pe ingrediente naturale, oferite de către producatori de renume mondial, si prelucrate folosind tehnologii elvețiene/ nemțești, franțuzești sau italiene.

Adresa de mail: officerefan@gmail.com

AUTOMAT EASYBOX EMAG by SAMEDAY

30 07 2019

VITRIA CONSTANŢA

VITRIA CONSTANŢA – L’artisan Fleuriste

 
 
 Suntem Vitria, cel mai scurt drum la florărie!
 
Alergi și nu vrei să te oprești. Zilele te împing și nu vrei să te împiedici…nici măcar de coada de oameni din florărie. Coada nu se mișcă și simți că timpul te-a întrecut. Și vrei să fugi și mai tare când ești pus să alegi între lisianthus și anthurium.. Limba latină era ultima greșeală de arbitraj la care te-ai fi așteptat. Dai cu zarul și crezi că ai scăpat, dar POS-ul defect îți leagă șireturile…

Ziua de azi nu e singura ta cursă, dar pe asta tocmai ai pierdut-o.

Din fericire, acum există VITRIA, florăria altfel de care ai nevoie!

 
VITRIA înseamnă primul și singurul serviciu de vânzare a florilor printr-un automat din Constanța. Îi putem spune simplu: cel mai scurt drum la florărie! 
Alegi din cele 18 buchete și aranjamente pe cel ideal pentru tine, plătești și poți pleca să îl oferi. Și te poți bucura și de timpul salvat!
 

 

15 05 2019

COVER SHOP

COVER SHOP

Principalul obiect de activitate al societăţii este vânzarea de accesorii GSM.

CoverSHOP oferă produse şi servicii de cea mai bună calitate în domeniul său.

Avem o gamă variată de tipuri de huse dar şi de folii pentru ecranul telefoanelor.

Comercializăm branduri precum CUBZ, CaseMate, Griffin, Nillkin, Baseus, SepMobile,UAG.

 

Brandul CoverSHOP a fost înfiinţat în 2012 concomitent cu primul stand deschis.

 

Echipa noastra este  constant instruita pentru a cunoaşte cât mai bine oferta de produse noi, de a-şi însuşi şi perfecţiona tehnicile pentru serviciile oferite, participă la diverse traininguri care au ca temă Cunoaşterea tipurilor de clienţi, Tehnici de vânzare etc.

Bazandu-ne pe increderea acordata clientilor nostri, astazi, la 7 ani de la infiintare, reteaua CoverSHOP este formata din 21 standuri si 5 magazine , urmand a ajunge la un numar de 30 pana la finalul anului 2019.

 

Obiectivul nostru este de a oferi servicii de calitate şi de a câştiga încrederea clienţilor prin seriozitate şi calitatea produselor şi a serviciilor oferite.

 

Punem la dispoziţia clienţilor o gamă diversă de accesorii pentru dispozitivele mobile şi oferim servicii de aplicare a foliei sau decupare a cartelei.

Mentinem o legatura stransa cu partenerii nostrii de afaceri pentru a putea intelege corect nevoile pietei si pentru a ne putea adapta schimbarilor.

 

Nr. Telefon: 0787 542 481

E-mail: covershopro@gmail.com

 

 

 

10 05 2019

KiK

La KiK găsiţi zilnic idei noi pentru garderoba perfectă şi produse fantastice pentru familia dumneavoastră. Veniţi la KiK şi descoperiţi articole vestimentare atractive, la modă şi de cea mai bună calitate la preţuri atractive. Puneţi-vă în valoare stilul personal prin sortimentul nostru extins de articole vestimentare şi mărimi speciale pentru femei, bărbaţi şi copii.

KiK vă va surprinde cu numeroase produse pentru locuinţa dumneavoastră – pornind de la bucătărie, continuând cu dormitorul, ajungând până pe balcon şi în grădină. Şi pentru cei mici găsiţi la KiK produsele potrivite; vă aşteptăm la noi pentru a descoperi oferta noastră de jucării şi articole atractive de biroul şi de bricolaj.

 

 

 

06 02 2019

AUTOMAT DPD TOMIS

AUTOMAT DPD TOMIS

31 01 2019

WORLD CLASS

WORLD CLASS

Așa a început totul

Istoria World Class începe oficial în anul 1983, când Ulf Bengtsson, atlet de talie mondială și antreprenor suedez, a pus bazele unui proiect menit să atragă oamenii spre mișcare, sănătate, productivitate și mulțumire de sine.

Aflat în California, unde obișnuia să se antreneze alături de Frank Zane și Arnold Schwarzenegger, Ulf a schițat un logo pe un șervețel – ”World Class“ sau „de talie mondială“, inspirat fiind de trupul lui muncit, care-l propulsase în lumina reflectoarelor din întreaga lume și de ambiția lui de a-i ajuta pe alții să-și atingă un vis similar. Și l-a imaginat roșu aprins, agresiv, acaparator, care să prevestească o schimbare de impact.

Întors în Suedia, Ulf Bengtsson a deschis la Stockholm primul club modern de fitness din țară și printre primele astfel de locuri din lume. Brandul s-a extins repede în Suedia și curând a țintit piața din estul Europei, o piață încă neexplorată și deosebit de atrăgătoare pentru antreprenori. După deschiderea mai multor cluburi în Rusia, Polonia, Cehia și Ungaria, World Class intră în anul 2000 pe piața din România, odată cu deschiderea primului club de fitness exclusivist, în incinta hotelului JW Marriott. Brandul se poziționa astfel pe segmentul premium, vizând cei 5% cei mai bogați oameni din București, oferind facilități precum: cursuri de aerobic, sală de fitness, piscină, saună sau squash.

Clubului de la Marriot îi urmează cel din incinta hotelului Radisson, deschidere care marchează un moment important, de avânt și expansiune pentru businessul din România.

Coordonatele elitiste au fost păstrate până în anul 2010, când – odată cu ieșirea lui Ulf Bengtsson din acționariat și numirea lui Mikael Fredholm ca CEO al World Class International, s-a schimbat și direcția strategică a companiei din România. Brandul s-a concentrat pe segmentul mainstream, targetând consumatorul cu venit mediu, interesat de starea lui de bine și urmărind mai degrabă un scop social decât unul de business: acela de a schimba mentalitatea oamenilor, de a promova un stil de viață sănătos și de a transforma World Class România în opțiunea numărul unu a românilor, în ceea ce privește petrecerea timpului liber și preocuparea pentru o viață activă.

Din 2014, odată cu buyoutul prin care fondul de investiții norvegian i-a vândut managementului World Class România operațiunile și drepturile pentru brandul World Class în România, Serbia și Polonia, și preluarea lor de către fondul de investiții polonez, Resource Partners, compania marchează o perioadă de extindere accelerată. Momentul de glorie al anului 2016 l-a reprezentat achiziția operatorului de fitness Group Moving, ceea ce a dus la mărirea portofoliului de cluburi, numărând un total de 30.

Tot din 2016, World Class România are o nouă conducere, prin numirea lui Kent Orrgren ca CEO, care vine cu peste 25 de ani de experiență în industria internațională de wellness.

Misiunea noastră

Azi, misiunea World Class e aceea de a deveni un mediu prietenos pentru membri, un loc doar al lor, departe de casă și muncă, unde să se motiveze, să se inspire și să-și satisfacă nevoia de socializare. Compania promite fiecărui membru nu doar o schimbare la nivel fizic, ci mai ales o schimbare la nivel de mentalitate și o nouă abordare a stilului de viață.

World Class înseamnă un mediu primitor, motivant și inspirațional, transformat de milioane de români în prima lor opțiune către mișcare și un stil de viață sănătos și una dintre cele mai atrăgătoare variante de wellness și de petrecere a timpului liber.

Aici creăm povești vizuale care trezesc emoții în oameni și îi inspiră să-și îmbunătățească și să-și transforme stilul de viață într-unul mai sănătos.

Valorile companiei sunt conectate atât cu strategia World Class de a crea conștientizare referitoare la viața sănătoasă sub toate aspectele sale – nutriție, exercițiu fizic, relaxare, inspirație, socializare – cât și cu toate convingerile noastre, care merg dincolo de brand și servicii de top, mai exact către aspirația noastră de a Transforma radical stilul de viață al românilor.

Vei descoperi o sală de fitness modernă și echipamente de ultima generație de la Technogym, care vă vor spori confortul și starea de bine, oferindu-vă o experiență World Class autentică.

World Class Tomis funcționează după următorul orar: de luni până vineri, între orele 07:00 și 22:00, iar sâmbătă și duminică de la 09:00 la 22:00.

Pentru mai multe detalii sau dacă aveți nevoie de informații suplimentare referitoare la abonamentul deținut, vă puteți adresa Cristinei Cruceanu la
14 11 2018

TABAC XPRESS

TABAC XPRESS

Tabac Xpress este compania ce opereaza brandurile XPRESS si XTIME in Romania.

Tabac Xpress este o companie cu capital strain si face parte din acelasi grup cu Tabak Polska (tabakpolska.com.pl). Tabak Polska a fost infiintata in Polonia in 2001 si detine in prezent o retea de peste 170 de magazine in centre comerciale moderne si de afaceri poloneze.

Conceptul XPRESS este modern si complex si se distinge prin claritate in design si organizare, prin calitate si rapiditate in servire, prin oamenii care sunt cea mai importanta resursa a companiei, prin etica, respect si integritate fata de furnizori, angajati si clienti, prin motivatie si pasiune pentru tot ce facem, prin profesionalism si cooperare.

Primul XPRESS in Romania l-am deschis la sfarsitul lui Octombrie 2015 iar in acest moment ( noiembrie 2018) avem in operare 73 de magazine.

In luna Decembrie 2016 am lansat al doilea concept pe piata din Romania sub brandul XTIME, concept armonizat pentru integrarea in centre de business si institutii publice.

12 09 2018

LALA KIDS

LALA KIDS

11 09 2018

PIZZA HUT

PIZZA HUT

BIBLIOTECA COLORATA

05 03 2018

APAR BUSINESS HUB

05 03 2018

TOMIS HUB

TOMIS HUB

05 03 2018

HUB CAFE

HUB CAFE

15 12 2017

ADIDAS

ADIDAS

Adidas este unul dintre liderii mondiali ai industriei de echipamente sportive, luând parte în ultimii peste 80 de ani la cele mai importante momente de pe terenurile de sport din lume. Cu o mare pasiune pentru tehnologie şi design, adidas aduce în aproape fiecare ţară articole inovatoare. Astfel, cu fiecare nou produs lansat, adidas îşi continuă misiunea de a ajuta sportivii să atingă cele mai înalte performanţe.


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0241.660.700

06 10 2017

BIO HERBAL PLANT

16 05 2017

BOUTIQUE17

10 03 2017

ECCO

ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume.


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0730.654.705

E-mail: tomis@ecco-shoes.ro

09 02 2017

DAVIMAT

DAVIMAT

Figurine electrice pentru copii (kiddie rides)


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0722.404.045

E-mail: aida@ddcompany.ro

06 12 2016

H&M

H&M Hennes & Mauritz

H&M (denumirea completă: Hennes & Mauritz) reprezintă un cunoscut lanţ de magazine de îmbrăcăminte pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, originar din Suedia.

Colectiile vestimentare ale companiei sunt create de proprii sai designeri, creatori de tipare şi achizitori. 


Ne puteţi contacta la:

03 12 2016

PEPCO

PEPCO

PEPCO este un retail discounter cu o rețea la nivel european ce ofera articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0725.524.871

E-mail: 3096@store.pepco.ro

 

RETUŞ – CROITORIE

Program*

Luni – Vineri                          11:00 – 19:00

Sâmbătă – Duminică            Închis

Contact: 0241.483.221

*Programul poate fi modificat fără o notificare în prealabil. Pentru informaţii vă rugăm să sunaţi înainte.

20 01 2016

ALEX SHOP

ALEX SHOP

03 06 2015

CORSA EXCHANGE

CORSA EXCHANGE

03 06 2015

OK EXCHANGE HOUSE

OK EXCHANGE HOUSE


Ne puteti gasi la:

Telefon/fax : 021/211.11.30 sau 021/211.16.84

03 06 2015

KARE

KARE

“Mai mult bun gust decat costuri!”. Acesta este sloganul nostru, Indus din inovatia, individualitatea si valorii pentru bani. Exprima refuzul empatic spre neinspirat, inadaptat, prezentand o apreciere mare pentru designerii buni la preturi accesibile. Kare inseamna nu doar seductia simturilor, dar reprezinta o atitudine de viata care atinge din ce in ce mai multi oameni.

Proprietarii KARE Jürgen Reiter and Peter Schönhofen, mai presus de oricine tintesc catre: “magazine care sunt altceva decat comune, prezentand mobilier in decoruri ample care sa incante privirea si sa ofere confortul”.

Echipa noastra joaca un rol important la KARE. Angajatii nostri au aceeasi ambitie – vrem sa facem lumea in care traim un pic mai stilata.

Acasa, oriunde in lume.

KARE este un concept de lifestyle un un mix unic de design mobilier, design lumini, accesorii si articole de décor si casou. O echipa valoroasa, cu idei geniale, intuitie antreprenoriala si un entuziasm imens sunt caracteristicile care stau in spatele a peste 4500 de design produse originale.

ENCANTO DANCE ACADEMY

Academie de dans ce ofera cursuri pentru copii si adulti, avand urmatoarele divizii pentru adulti: salsa, kizomba, dansuri grecesti, belly dance si divizii pentru copii: latino kids, dans modern, balet.

Salsa

este cu preponderenta un dans de pereche dar are si momente solo, asa numitele styling-uri. Ceea ce face salsa un dans special, este versatilitatea lui. Poate fi dansata spectaculos pe scena, cu miscari ample si acrobatii, sau poate fi dansata in cluburi, pe un spatiu relativ mic cu miscari simple si elegante.

Kizomba

Este un dans de pereche ce provine din Angola, cu o conexiune apropiata intre parteneri la nivelul pieptului, si avand o tehnica de leading/following asemanatoare celei de tango. Fara a fi foarte solicitant fizic, complexitatea acestui dans consta in realizarea unei conexiuni foarte bune intre parteneri si in succesiuni de pasi si “tricks-uri” utilizate pentru a stiliza dansul.

Dansuri grecesti

Pline de veselie si cu succesiuni usoare de pasi, dansurile traditionale grecesti sunt intotdeauna sufletul petrecerilor si desigur si solicitante fizic.

Belly dance

Dansul oriental este creat de catre femei pentru femei, fiind un dans dedicat fertilitatii, feminitatii, elegantei si frumusetii. Este un dans cu multiple beneficii fizice si mentale, miscarile specifice fiind indicate pentru tonifierea musculaturii, iar atmosfera de la curs fiind una relaxata.

Latino kids

Divizie destinata copiilor intre 3-14 ani, in cadrul careia acestia invata salsa, bachata, merengue, cha-cha atat ca dans in pereche, cat si in grup, oferindu-le acestora si posibilitatea de a face performanta.

Dans modern

Divizie destinata fetitelor intre 5-14 ani, ce le ajuta sa se dezvolte si sa creasca frumos, prin intermediul unor exercitii de stretching si de dans, invatand coregrafii vesele pe muzica pop preferata de acestea, oferind si posibilitatea de a face performanta.

Balet

Divizie destinata copiilor de peste 3 ani, definita prin gratie, stil si eleganta. Acestia au ocazia sa invete pasi de balet clasic si coregrafii pe care le pot prezenta atat in diverse spectacole, cat si in concursuri.


Ne puteţi contacta la:

Telefon: 0721.472.625

E-mail: m_candea@yahoo.com

31 10 2014

MISTRAL

MISTRAL


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0787 654 937

ART GALLERY CONSTANTA

ART GALLERY CONSTANTA este o galerie de artă deschisă tuturor iubitorilor de frumos!

Vom găzdui permanent evenimente culturale: vernisaje de pictură, sculptură și instalații, lansări de carte.

De asemenea, vă invităm să vizitați magazinul de antichități, ce vă pune la dispoziție colecții de timbre, numismatică, cartofilie, precum și lucrări de artă și obiecte vechi.

Galeria colaborează cu o serie de artiști profesioniști și oferă o mare varietate de servicii:

  • Execuție de lucrări de pictură, desen, mozaic, la comandă;
  • Restaurări de pictură, rame vechi;
  • Confecționări de rame;

Ne puteţi contacta la:

Telefon : 0753 022 152

Email : artgallery.constanta@yahoo.com

23 04 2013

PICTUS

PICTUS

Pentru artistul din tine

Credem ca in fiecare dintre noi este un artist, indiferent de pregatire, varsta sau felul in care se exprima. Suntem aici pentru tine, fie ca esti artist profesionist, amator sau incepator. Fie ca stii exact de ceea ce ai nevoie sau doar intuiesti.

Pictus iti ofera, indiferent de nivelul abilitatilor tale, materiale si informatii care sa te pot ajuta sa dai forma potentialului creativ.

Pictus pe scurt

  • 30 de oameni mereu dispusi sa gaseasca solutii pentru nevoile tale
  • 4 magazine fizice, insumand 800mp, in Bucuresti, Constanta si Tulcea
  • 1000 mp de spatiu de depozitare, pentru peste 25.000 de articole
  • 2 ateliere proprii de productie, pentru panza de sasiu, sevalete, blaturi pentru icoane si rame pentru tablouri

Marci de renume, calitate si inovatie

In procesul de selectie a produselor noastre, ne bazam pe calitate, inovatie si renumele producatorilor. Maimeri, Winsor & Newton, Cretacolor, Mabef, Michael Harding sau Lyra sunt doar cativa dintre ei.

Cautam sa actualizam mereu portofoliul de produse cu ultimele inovatii din domeniu; culori sau instrumente, ce folosesc tehnologii actuale sau pur si simplu sunt populare printre artisti, la nivel international.

Miza noastra este sa poti alege dintr-o gama variata, acel produs care iti satisface nevoile. Daca nu gasesti ceea ce cauti, spune-ne si vom incerca sa gasim solutia potrivita pentru tine!


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0341 412 560

E-mail: office.pictus@gmail.com

Website: https://pictus.business.site/

23 04 2013

ETEKS

ETEKS

ETEKS ofera activitati de alimentatie publica – autoservire


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0341.422.688

E-mail: eteksproductie@yahoo.com

05 03 2013

OLGUN EXPRESS

OLGUN EXPRESS

05 03 2013

BIGOTTI

BIGOTTI

BIGOTTI ofera intreaga gama de articole de imbracaminte si accesorii pentru barbati, asigurand tinute complete pentru barbatul modern si acoperind toate aspectele de zi cu zi, de la casual la elegant.

Desenate si realizate cu grija, creatiile BIGOTTI ofera un look total, masculin, care se adreseaza barbatului modern, stilat, ce pune accentul pe aparitia sa impecabila.

In cadrul brandului BIGOTTI se regasesc trei linii principale care pot fi experimentate in fiecare magazin cat si in magazinul online www.bigotti.ro:

· Colectia BIGOTTI (vestimentatie business, in stil clasic si smart casual)

· Colectia EGOBIGOTTI (tinute casual)

· Colectia ARTIGIANI (tinute clasice, adresate consumatorului sofisticat)


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0731.55.55.29

E-mail: office@bigotti.ro

Ne gasiti pe:

Facebook: @bigotti.romania /SHOPonline: www.bigotti.ro

24 02 2013

SARA JONES

SARA JONES

Magazinul SARA JONES va ofera o gama variata de confectii si accesorii de dama.


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0733.086.466

E-mail: scsaralinesrl@gmail.com 

06 02 2013

JOLIDON

JOLIDON

Creativitatea europeană, calitatea și seducția sunt elementele care definesc produsele fabricate de Jolidon. Produsele Jolidon sunt fabricate în Europa, înglobând tradiția europeană în manufactură, atenția la detalii și materiile prime și accesoriile de calitate superioară furnizate de producători din țări precum Franța, Italia sau Austria (Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive, etc).

Lenjeria reprezintă atât modă, cât și funcționalitate. Luând în considerare acest concept, creăm și producem articole care combină funcționalitatea cu designul și seducția. Astfel, produsele Jolidon se adresează unor segmente multiple de consumatori.

Prințesa modernă, seducătoarea îndreazneață, diva elegantă, femeia iubitoare de confort, fiecare dintre ele găsește la Jolidon produse de lenjerie de înaltă calitate pentru a-i pune în valoare și a-i evidenția personalitatea.

Pornind de la cele mai sofisticate gusturi și până la cele mai puțin pretențioase, produsele Jolidon sunt pe placul fiecărei femei.


Ne puteti contacta la:

Telefon: 0241.522.108

Email: mg.ct.tomis@jolidon.ro


Ne mai puteti gasi si pe: www.jolidon.ro

06 02 2013

SEVDA CRISTAL

SEVDA CRISTAL

06 02 2013

McDonald’s

McDonald’s

McDonald’s este prima si singura companie americana care a deschis un lant de restaurante in Romania. Compania detine 65 de restaurante in 21 de orase – 31 de restaurante in Bucuresti si 34 in restul tarii, primind zilnic peste 140,000 clienti. McDonald’s are peste 3,500 de angajati in Romania si a fost in fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori romani, conform Hewitt.

06 02 2013

JPB TABAC SHOP

JPB TABAC SHOP

Magazinele JPB Tabac Shop fac parte dintr-un lant de magazine in continua expansiune in Romania, specializate in produse pentru fumatori cat si o selectie de bauturi alcoolice care vin in completarea acestora. Produsele JPB sunt selectionate cu grija pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi ale fumatorilor. Produsele noastre sunt potrivite atat pentru fumatorii experimentati cat si pentru cadouri exclusiviste care sa impresioneze.

In umidoarele noastre veti putea alege dintr-o gama variata de trabucuri ale marcilor: Cohiba, Flor de Copan, CLE, Macanudo, Don Diego, Maya de Selva, Ashton, Casa Turrent, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas, Vegafina, Toscano si multi altii.

In ceea ce ii priveste pe fumatorii sau colectionarii de pipe, acestia sunt si ei la locul potrivit deoarece aici pot gasi calitatea in brand-uri precum: A. Dunhill, Savinelli, Stanwell, Butz- Choquin, Mastro de Paja, Bentley, W.O Larsen.

Xicar, Colibri, Zippo sunt cateva dintre brandurile representative care completeaza lista in ceea ce priveste calitatea accesoriilor care “aprind” pasiuni.

De asemenea, cumparatorii mai pot alege dintr-o gama exclusivista de bauturi fine precum coniacul, romul, whisky-ul si cateva vinuri special selectionate.


Ne puteti contacta la:

Telefon:  0241.544.733

E-mail: tomisjpb@gmail.com

Si ne puteti gasi la:

Site JPB: https://www.jpb.ro/

Facebook  JPB Tabac Shops: @jpbtabacshop.ro

Instagram JPB Romania: jpbromania

06 02 2013

SEPHORA

SEPHORA

Secretul Sephora stă în faptul că este „Destinaţia supremă a frumuseţii”, oferind o selecţie de produse pe cât de incredibile, pe atât de moderne, reflectând, de asemenea, un gust al libertăţii, un sentiment de plăcere şi dorinţa de a aduce toată frumuseţea din lume clienţilor ei.

Întotdeauna la graniţa dintre vis şi frumuseţe, Sephora este magazinul de produse pentru frumuseţe, cosmetice şi parfumuri, cel mai chic.

Sephora nu numai că ţine pasul, chiar creează tendinţele, prin oferta unică de produse cosmetice de marcă, animaţia permanentă din magazin, lăsând libertatea de alegere, posibilitatea de a experimenta şi încerca. Asistată de echipa de consultanţi şi specialişti în frumuseţe, experienţa clienţilor în magazinele Sephora se transformă într-o apropiere emoţională care menţine echilibrul unei relaţii de încredere şi satisfacţie.

06 02 2013

SEVDA

SEVDA

Sevda Jewelry. Dorinţe împlinite.

 

La Sevda, ştim că bijuteriile sunt o parte esențială în viața unei femei, iar țelul nostru este să înfrumuseţăm viața femeilor nu doar cu bijuterii din aur, argint şi diamante, dar și cu amintiri, secrete și dorințe, pentru că prin bijuterii rămân aprinse legăturile între dorințele trecute, prezente și viitoare.

 

Cu fiecare bijuterie Sevda, ne dorim să creem o Dorinţă împlinită şi prin fiecare dorinţă împlintă să colorăm personalitatea şi spiritul femeii, să o încurajăm să se descopere pe sine şi să aleagă cine vrea să fie, să vadă frumuseţea, să dea amploare emoţiilor şi culoare gândurilor.

 

Aşa cum prin bijuterii ne dorim să înfrumuseţăm viaţa femeilor, prin colecţiile noastre de obiecte de cristal Boemia, obiecte argintate şi obiecte decorative ne dorim să fim o sursă de inspiraţie în alegerea obiectelor cu care vă personalizaţi casa, precum şi a celor pe care le oferiţi cadou, obiecte ce surprind caracterul şi pasiunile dumneavoastră.

 

De peste 20 de ani, magazinele Sevda crează legături între bijuterii, obiecte decorative şi poveştile clienţilor, prin bijuterii din aur, argint şi diamante, dar şi obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate şi obiecte decorative.

 

Te invităm în magazinele Sevda să descoperi gama noastră de inele, cercei, brăţări, lanţuri, coliere, pandantive şi seturi din aur, argint şi diamante, dar şi gama de obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate, obiecte din argint şi obiecte decorative.


Telefon: 0341.445.245

Contact: marketing@sevda.ro

www.facebook.com/sevda.jewelry

www.sevda.ro

06 02 2013

14K

14K

12 09 2012

TINAR

TINAR

Ne știi magazinele TINAR de mai mult de 20 de ani, de pe marile bulevarde, apoi din malluri: suntem cel mai cunoscut brand romanesc de moda. Îți dăruim haine în tendințe, colorate și comode, în fiecare sezon. Indiferent câți bani ai în buzunar, sigur pleci de la noi cu ceva, pe lângă zâmbete!
Mai oricine are o poveste cu o piesa TinaR care s-a asortat cu un zâmbet larg într-un moment special din viața sa iar toate aceste povesti, nu altceva, fac istoria brandului nostru!
Din 2011 vindem și online cu mult succes: în 2013 am primit premiul de cel mai bun fashion e-shop din Romania la Gala e-Commerce! 
De pe www.tinar.ro poți cumpăra atât colecțiile TinaR, cât și colecțiile unor branduri românești prietene și, surpriza, colecțiile unor branduri internaționale de renume. 
Zilnic te bucuri de sute de noutăți, hai cât mai des în vizita ca sa-ți clătești ochii, ca sa te consulți cu noi și sa faci cele mai HOT achiziții! Ne găsești pe Facebook cu noutăți de dimineața pana seara și cu privilegii pentru fanele și fanii TinaR.


Ne puteti contacta la:
Telefon: 0747.060.781
E-mail: tomis@tinar.ro

12 09 2012

MEGA IMAGE

MEGA IMAGE


Traducere »
Sus